tirsdag 28. april 2009

SIM-kurs

24. April til 26. April var det SIM-kurs på Utøya! Endre, Ingrid og Daniel fikk reise dit fra Oppland for å være med på Skole, Internasjonalt og Miljø-kursene. Endre skulle være med på det internasjonale. Dette var hans første gang han var på Utøya, og han ble veldig "LOST" i stedet.
Han fikk i løpet av helga høre på Anette Trettebergstuen som snakket om Afghanistan, Helene Bank fra For Veldferden snakke om innføring av handelspolitikk. Tamilsk ungdom var der også for å snakke om konflikten på Sri Lanka, og informasjonsrådgiveren i Ap ~ Pia Guldbrandsen var der for å snakke om hvordan vi skal vinne internettvalget.
Ivertfall var det mange innledere der, og det var veldig lærerrikt og morsomt!
Det ble en del mennesker, spredt på Skole, Internasjonalt der Endre var og på Miljø.
Endre fikk vært med på internasjonalt der Stine Renate, Åsmund, Torstein og Adrian hadde kontrollen og hadde gjort en kjempebra jobb :)
Etter denne helga ble det også mye sosialt og mange nye venner å få, på lørdagskvelden ble det volleyballkamper og synging rundt bål og kos :)

Alt i alt ble denne helga her fra Endre sin side en suksess, han fikk lært mye, blitt kjent med mange nye mennesker, og han gleder seg til å komme til Utøya igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar